E-Facturatie Vind ons leuk op Facebook!
HomeTankstationAanhangwagensLandelijkContact
BP ULTIMATE

BP Ultimate is de naam van de reeks hoogwaardige brandstoffen van BP, verkrijgbaar als 98 octaan ongelood en diesel bij BP Well.

Met BP Ultimate Ongelood 98 en BP Ultimate Diesel rijdt u tot wel 36 kilometer verder* per tank. Dat is al snel een extra rit van Amsterdam naar Utrecht. Tank het en ontdek dat u met deze premiumbrandstoffen uw verbruik en de prestaties optimaliseert!

Waarom zou ik BP Ultimate tanken?
* BP Ultimate is een geavanceerde, hoogwaardige brandstof.
* BP Ultimate is ontwikkeld om de prestaties van de motor te verbeteren.
* BP Ultimate is ontwikkeld om uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen.
* Meer kilometers, met BP Ultimate komt u verder.

TNO: 'BP Ultimate reinigt' 9 Maart 2007
TNO onderschrijft de reinigende werking van BP Ultimate en voorziet de premium brandstoflijn van een TNO-productlabel. BP Ultimate brandstoffen hebben een reinigend vermogen. Uit de praktijk blijkt dat prestatie verminderende afzettingen in de motor worden verwijderd, terwijl schone motoren schoon blijven. Regelmatig gebruik van BP Ultimate laat de motor soepeler lopen en zorgt voor meer vermogen, een betere acceleratie en een vermindering van het brandstofverbruik .

TNO heeft door middel van een uitgebreide statistische analyse de eigen testresultaten van BP geëvalueerd, TNO onderschrijft de reinigende werking van BP Ultimate 98 Loodvrij en BP Ultimate Diesel en de verbeterde verbranding van BP Ultimate Diesel.

Voor meer informatie klik hier.


BP Ultimate is als enigste gecertificeerd door Tüv: bewezen werking.