E-Facturatie Vind ons leuk op Facebook!
HomeAanhangwagensLandelijkContact
ONS TANKSTATION

Gelegen aan de rand van Well (lb) vindt u ons BP tankstation, BP Well. In een gemoedelijke sfeer runnen wij sinds 1994 dit servicestation aan het Moleneind (rijksweg 271).

Sinds de oprichting van het bedrijf zijn wij ervan overtuigd geweest, dat levering van service en kwaliteitsproducten van het allergrootste belang zijn. Met oog voor service en klantgericht denken is er daarom een mooi bedrijf opgebouwd die zich mag verheugen in een grote vaste klantenkring en regelmatig terugkerende passanten.

Gezien de gunstige ligging is het tankstation goed bereikbaar vanuit de omliggende dorpen. Naast het basis assortiment, zoals telefoonkaarten,  overheerlijke broodjes, en een uitgebreid assortiment dranken, kent BP Well nog een aantal onderscheidende diensten en producten zoals:
Elke dag verse bloemen van La Bellefleur, aanhangerverhuur, Staatsloten, en elk kopje koffie is vers gemalen. Maar ook heerlijk écht Italiaans ijs, en gratis Wifi.  Vanzelfsprekend kunt u ook 24 uur per dag te tanken.
En is er een Premium Carwash!

Met een eigentijdse formule voorziet BP Well in de wensen en behoeften van de hedendaagse klant. De moderne voorzieningen van ons station en servicegerichte instelling van onze medewerkers zorgen ervoor dat zowel de consument als de zakelijke rijder de frisgroene entourage van BP Well verkiezen.

Graag tot ziens bij BP Well!