E-Facturatie Vind ons leuk op Facebook!
HomeTankstationAanhangwagensLandelijkContact
PREMIUM CARWASH

De Premium Carwash van BP Well onderscheid zich door een aantal unieke kenmerken: We hebben een bijzonder polish programma, wat nog nergens anders in de regio is te verkrijgen. Het innovatieve programma masseert het middel Sonax Formel 21 op het lakoppervlak en sluit de poriën. Deze zorgt voor een langdurige bescherming en een perfecte glans. Vervuiling hecht niet meer aan de lak, de auto blijft daardoor langer schoon. De polish houdt 3 x langer dan traditionele hotwax. Dit is nu al ons best verkochte programma.

De Premium Carwash is extra hoog zodat er ook busjes kunnen worden gewassen, tot 2,80m hoog. Zelfs met imperiaal! (Breedte 2,40m (incl. spiegels) & lengte 7,00m (afhankelijk van overhang voorzijde) We hebben diverse speciale imperiaal programma’s, zodat ook die bussen of auto’s gewassen kunnen worden. De dakborstel en blaasmond blijven dan boven zodat producten die niet over de auto uitsteken zelfs kunnen blijven liggen, zoals ladders of mantelpijpen. Met de Sensofil borstels wast men krasvrij en met gepatenteerde knikarmen van Christ Wash Systems wast men ook de héle auto.

Als klap op de vuurpijl staat er op zaterdag iemand klaar om de auto’s voor te wassen. (afhankelijk van seizoen en weersomstandigheden) Gezien de positieve reacties wordt dit enorm gewaardeerd.

Met de bouw hebben we al aan het milieu gedacht, door b.v. met recycled water en automatisch dimbare ledverlichting te werken. En ’s winters wordt de hal verwarmd met aardwarmte, dus 365 dagen per jaar geopend.

Een unieke samenwerking met Sonax zorgt d.m.v. een pilot ervoor dat we een exclusieve uitstraling van het Premium merk als geheel hebben: Well-ness for your car!

Meer informatie op www.premium-carwash.nl en voor de Algemene Voorwaarden klik hier.
Door te klikken op de impressiefoto's aan de rechter zijde worden deze vergroot.